X

Το καλάθι σου

Τα καλάθι αγορών είναι άδειο!

Viogenesis Systemic Vitamin C Plus 915mg 120 ταμπλέτες

Ρώτησε τους ειδικούς
Στείλε μας την ερώτησή σου κι εμείς θα σου απαντήσουμε.

Viogenesis Systemic Vitamin C Plus 915mg 120 ταμπλέτες

 • ΚΩΔ: 4260006586564
Διαθέσιμο

Τιμή: 20,70€ 27,60€

Κερδίζεις 20.70 πόντους
SYSTEMIC VITAMIN C PLUS (MH ΟΞΙΝΗ ENIΣΧΥΜΕΝΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C) 915mg 120tabs

 

MH ΟΞΙΝΗ ENIΣΧΥΜΕΝΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

 • ΜΗ ΟΞΙΝΗ, ΔΕΝ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
 • Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΣΤΟ ΣΩΜΑ 
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
 • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ
 • ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ Η ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

 

Ελεύθερες Ρίζες, Γήρανση, Απόπτωση και Κυτταρικός Θάνατος 
Οι Ελεύθερες ρίζες έχουν ενοχοποιηθεί από παλιά για την κυτταρική γήρανση και τελικά το θάνατο των κυττάρων. Έτσι, έχει βρεθεί ότι µπορούν να τροποποιήσουν µεταγραφικές οδούς, γεγονός που µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα την επαγωγή ή την καταστολή τους, να προκαλέσουν βλάβη σε πρωτεΐνες, µε αποτέλεσµα την αναστολή της δράσης τους, ή υπεροξείδωση λιπιδίων που αν εντοπίζονται στην κυτταρική µεµβράνη µπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή της διαπερατότητάς της.

Systemic C. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ?
Το μοναδικό μείγμα θρεπτικών στοιχείων στην φόρμουλα σχεδιάστηκε για να επαναεργοποιεί και να ανακυκλώνει την βιταμίνη C μέσα στο σώμα. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία.
Σύμπλοκα μόρια όπως τα: ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΪΚΌ ΟΞΥ, ΚΥΣΤΕΪΝΗ, ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, έχουν προστεθεί για ακόμα περισσότερη αντιοξειδωτική κάλυψη.
H βιταμίνη C στην φόρμουλα αυτή είναι σε μη όξινη μορφή, σαν ασκορβικό ασβέστιο. Είναι πολύ καλά ανεκτή σε όλους εκείνους που έχουν ευαισθησία και δεν απορροφούν το ασκορβικό οξύ.
Ο βασικός άξονας και σχεδιασμός της φόρμουλας αποσκοπεί στο να εμποδίζει την οξείδωση της βιταμίνης, κάτι που γίνεται συνήθως αμέσως μόλις αυτή ουδετεροποιήσει τις ελεύθερες ρίζες. Mε την φόρμουλα αυτή, η βιταμίνη C και επιτελεί το αντιοξειδωτικό της έργο και ανακυκλώνεται μέσα στο σώμα, δεν χάνει τις ιδιότητές της και επαναχρησιμοποιείται.

ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥ 
Δρα ως συνένζυμο στον κύκλο του Krebs και στην παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στα λιπαρά αλλά και στα υδαρή μέρη του κυττάρου, σε αντίθεση με την βιταμίνη C (η οποία είναι υδροδιαλυτή). Η συνεργία του στην φόρμουλα αποσκοπεί στην συνέργεια των αντιοξειδωτικών. 
Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι κύριο συστατικό της αφυδρογενάσης, ενός ενζύμου που μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της φυσικής γηραντικής διαδικασίας. Το σώμα συνήθως μετατρέπει μία ποσότητα άλφα λιποϊκού οξέος σε διϋδρολιποϊκό οξύ, που φαίνεται να έχει ακόμα πιο ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Και οι δύο αυτές μορφές λιποϊκού οξέος εξουδετερώνουν μία ιδιαιτέρως επικίνδυνη ομάδα ριζών που αποτελούνται από οξυγόνο και άζωτο, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, ασθένεια των πνευμόνων, χρόνια φλεγμονή και νευρολογικές διαταραχές.
Το άλφα λιποϊκό οξύ επίσης έχει σημαντικό ρόλο στην συνέργεια των αντιοξειδωτικών. Άμεσα ανακυκλώνει και παρατείνει την μεταβολική διάρκεια ζωής της βιταμίνης C, της γλουταθειόνης, και του συνενζύμου Q10, και έμμεσα ανανεώνει την βιταμίνη Ε.
Άμεσα ανακυκλώνει και παρατείνει την μεταβολική διάρκεια ζωής της βιταμίνης C. Επίσης, το άλφα λιποϊκό οξύ ενισχύει την απορρόφηση των συστατικών της διατροφής, της μετατροπής τους στα κύτταρα και στους ιστούς σε χρησιμοποιούμενη μορφή, συνεργάζεται με τα υπόλοιπα αντιοξειδωτικά στα λιπώδη και υδαρή μέρη της μεμβράνης του κυττάρου.

ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ 
Είναι ένα φλαβονοειδές αντιοξειδωτικό, η κερκετίνη, η οποία έρχεται να λειτουργήσει ως ενισχυτικό της βιταμίνης C. Μελέτες δείχνουν ότι η κερκετίνη αποτρέπει την οξείδωση της βιταμίνης C, τη βοηθά να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της και την ανακυκλώνει μέσα στο σώμα.
Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ βιταμίνης C και κερκετίνης ενισχύει την αποτελεσματικότητα και των δύο αυτών μορίων σε όργανα και ιστούς. Η βιταμίνη C με κερκετίνη σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ιδανική και αποτελεσματικότερη αντιοξειδωτική προστασία. Η κουερσετίνη (ή κερσετίνη) είναι ένα μόριο το οποίο βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις σε τροφές όπως τα κρεμμύδια (εξώτερος φλοιός), τη φλούδα των μήλων, το κόκκινο κρασί και το πράσινο και μαύρο τσάι. Το Ινστιτούτο Τροφικής Έρευνας βρήκε ότι η ουσία αυτή θα μπορούσε να αποτρέψει την ανάπτυξη χρόνιας φλεγμονής που οδηγεί σε σκλήρυνση των αρτηριών. Η Κουερσετίνη επιπλέον, έχει αντιισταμινική και αντιφλεγμονώδη δράση. Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από καρδιακές παθήσεις, υπέρταση, χοληστερόλη, καρκίνο (μαστού, παχέος εντέρου, προστάτη, ωοθηκών, ενδομητρίου, και κυρίως του πνεύμονα) και έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού (κυστίτιδα, προστατίτιδα).

 

Κουερσετίνη: Θρεπτικό Συστατικό έναντι του Καρκίνου
http://nutrilabs.gr/quercetin-threptiko-systatiko-enanti-tou-karkinou/

Υπάρχουν αναρίθμητες μελέτες και αναφορές οι οποίες αποδεικνύουν τη δράση της κουερσετίνης έναντι του καρκίνου. Παράλληλα, άλλες μελέτες δείχνουν ότι όταν η κουερσετίνη δίνεται σε συνδυασμό με κάποιο χημειοθεραπευτικό παράγοντα αυξάνει την αποτελεσματικότητά του, ειδικά σε περιπτώσεις όπου έχει εμφανιστεί αντίσταση στην αγωγή Η νοημοσύνη μέσα σε κάθε κύτταρο εντοπίζεται στο μόριο NF-kB . Το γονιδιακό αυτό σήμα αναλαμβάνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο το κύτταρο θα αντιμετωπίσει το στρες, και σε περίπτωση που δεν έχει ξανααντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα επινοήσει νέους τρόπους. Όταν ο NF-kB πιέζεται να δουλέψει παραπάνω από όσο πρέπει, η γονιδιακή του δραστηριότητα πιάνει “κόκκινο” και τυπικά σχετίζεται με την κατάσταση της υπερβολικής και συνεχούς φλεγμονής. Ο καρκίνος, ουσιαστικά, χρησιμοποιεί τον NF-kB και χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να επιβιώσουν τα καρκινικά κύτταρα. Μία λεπτομερής μελέτη, όπου χρησιμοποιήθηκαν καρκινικά ηπατικά κύτταρα (1), έδειξε ότι η κουερσετίνη (ή κερσετίνη) στην ουσία επιβράδυνε σημαντικά τη δραστικότητα του NF-kB, αναστέλλοντας έτσι την χρησιμοποίησή του από τα καρκινικά κύτταρα. Επιπλέον, η κουερσετίνη άμεσα ενεργοποίησε μία σειρά γονιδιακών σημάτων που επάγουν τον κυτταρικό θάνατο σε καρκινικά κύτταρα.
Για να αντιμετωπίσουν τα κύτταρα το στρες, χρειάζονται και μια άλλη κατηγορία πρωτεϊνών που λέγονται θερμοεπαγόμενες πρωτεΐνες (Heat Shock Proteins, HSP). Κατά τη διάρκεια όμως που ο καρκίνος αρχίζει να κάνει “κατάληψη” οι HSP χρησιμοποιούνται από τα καρκινικά κύτταρα ώστε να αντισταθούν στις αγωγές όπως επίσης για να αντισταθούν και στις ενδογενείς άμυνες κατά του καρκίνου, που έχουμε μέσα μας. Στην ουσία, τα καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιούν τις HSP ως ασπίδα (2). Μία νέα μελέτη δείχνει ότι η κουερσετίνη μπορεί να “κατεβάζει” αυτή την ασπίδα στα καρκινικά κύτταρα, κάνοντας πιο αποτελεσματικές τις αγωγές και το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο καπνός του τσιγάρου, είναι γνωστό ότι αυξάνει τις πιθανότητες να εμφανιστεί καρκίνος του στήθους. Χρησιμοποιώντας ένα νέο γονιδιακό εργαλείο είναι πλέον δυνατόν να δούμε το πως η νικοτίνη ενεργοποιεί γονίδια στον καρκίνο του στήθους, κάτι το οποίο προκαλεί τη νόσο. Μία ακόμη νέα μελέτη δείχνει ότι η κουερσετίνη σβήνει αυτό το γονιδιακό σήμα (3) που ο καπνός του τσιγάρου ενεργοποιεί. Αυτό είναι ειδικότερα καλό για τα άτομα που είναι υποχρεωμένα να εισπνέουν παθητικά καπνό τσιγάρου.
Συνεχίζουμε με τις έρευνες. Ο συνδυασμός της κουερσετίνης με το κοινό χημειοθεραπευτικό Αδριαμυκίνη, εξουδετέρωσε πλήρως καρκίνο του μαστού (4) – κάτι το οποίο η χημειοθεραπεία δεν μπορούσε να κάνει. Η κουερσετίνη βοήθησε στον να υπάρχει μία μόνιμη και αποτελεσματική ανοσιακή απόκριση έναντι του όγκου.
Τέλος, μία ακόμη έρευνα εκτίμησε την ικανότητα της κουερσετίνης να βοηθάει στην υπέρβαση της αντίσταση σε ένα άλλο χημειοθεραπευτικό (δαουνορουμπικίνη) (5). Σε αυτή την περίπτωση οι ερευνητές μελέτησαν μία από τις πρωταρχικές μεθόδους που τα καρκινικά κύτταρα προστατεύονται από τη χημειοθεραπεία, ένα σύστημα ανάστροφης μεταφοράς που ονομάζεται P-γλυκοπρωτεΐνη. Στη μελέτη αυτή χρησιμοποιήθηκαν παγκρεατικά καρκινικά κύτταρα και οι ερευνητές έδειξαν ότι η κουερσετίνη ανέστειλε το σύστημα αυτό μεταφοράς, μπλοκάροντας την παραγωγή της P-γλυκοπρωτεΐνης, επιτρέποντας έτσι στη χημειοθεραπεία να εμφανίσει τις τοξικές επιδράσεις της στα καρκινικά κύτταρα.
Συνολικά, οι μελέτες αυτές δείχνουν ότι η κουερσετίνη κατέχει σημαντικές και ποικίλες αντικαρκινικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε προληπτικά είτα κατασταλτικά σε συνδυασμό με την στάνταρ αγωγή χημειοθεραπείας, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ 
Aντιοξειδωτικό που είναι επιστημονικά δοκιμασμένο ότι ευεργετεί την υγεία μας. Υποστηρίζει την καλή καρδιακή λειτουργία και διατηρεί φυσιολογική τη ροή του αίματος. Προάγει την υγεία του κυκλοφορικού, δυναμώνοντας τα τοιχώματα των αγγείων, αποτρέπει την οξείδωση της κακής χοληστερόλης και βελτιώνει την ανταπόκριση του σώματος στους παράγοντες οξείδωσης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Οι καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, βιταμίνη Α, ασβέστιο και σίδηρο. Επιπλέον είναι πλούσιοι σε φλαβονοειδή, πηκτίνη, βιταμίνη Ε, σελήνιο, μαγγάνιο, και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Ακόμα περιέχουν μέτριες ποσότητες μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου, θείου και πυριτίου.
Οι καρποί του άγριου τριαντάφυλλου έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν αναπνευστικά προβλήματα και βοηθούν στη πρόληψη του άσθματος. Οι καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς μειώνουν επίσης τα συμπτώματα συριγμού στα παιδιά και βοηθά στην αντιμετώπιση του άσθματος, το χρόνιο βήχα, τη δύσπνοια, ακόμη και τη ρινική καταρροή. 
Πρόληψη και αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Η παρουσία πολλών βιταμινών και ανόργανων συστατικών στην αγριοτριανταφυλλιά μειώνει τη διάρκεια του κρυολογήματος.
Βοηθά στην πρόληψη τόσο από βακτηριακές όσο και από ιογενείς λοιμώξεις. 
Μειώνει τον πυρετό.
Οι καρποί περιέχουν μια ποικιλία αντιοξειδωτικών, όπως καροτενοειδή, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες. Αυτά τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου και άλλων καρδιαγγειακών νοσημάτων, προστατεύωντας το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξειδωτικό στρες, ή "κυτταρική σκουριά" που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από σοβαρές ιατρικές παθήσεις.

MORINGA OLEIFERA
Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 90 διαφορετικές βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία, ή άλλες θρεπτικές ουσίες στη Moringa oleifera. Είναι ένα πλήρες προϊόν που δεν θα σας παρέχει μόνο τις βιταμίνες που χρειάζεστε, αλλά  θα βελτιώσει τη γενική υγεία σας, θα σας τονώσει και θα σας προσφέρει απίθανα επίπεδα ενέργειας. 
ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ
Προέρχονται από την υψηλή συγκέντρωση του σε βιο-διαθέσιμες θρεπτικές ουσίες. Περιέχει υψηλά επίπεδα της βιταμίνης Α (β-καροτίνη), Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη), Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β3 (νιασίνη), βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), βιταμίνη Β7 (Βιοτίνη), βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) και η βιταμίνη Κ.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ 
Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Δίνει τροφή για τον εγκέφαλο και το σώμα.
Ενισχύει την ενέργεια, Μειώνει το άγχος, Τη κατάθλιψη, και τις διαταραχές που σχετίζονται με τον ύπνο.
Προωθεί τη δομή των κυττάρων του σώματος.
Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος και των νεφρών.
Υποστηρίζει ένα υγιές κυκλοφορικό σύστημα. Προωθεί τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου. Βοηθά στη σταθεροποίηση του διαβήτη. Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και παθήσεις όπως η αρθρίτιδα.

ΜΟΥΡΑ ACAI

 • Περιέχει πάνω απο 3,5 φορές περισσότερη Ανθοκυανίνη (Cyanidin 3-Glucoside), απο εκείνη που περιέχεται στο κόκκινο κρασί. Οι ανθοκυανίνες είναι οι πολυφαινόλες που δίνουν το βαθύ χρώμα στα μούρα και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Αποτοξινωτικό
 • Βελτιώνει την υγεία στο δέρμα, νύχια και μαλλιά.
 • Αντιγηραντικό

ACEROLA
To εκχύλισμα καρπών αγριοκέρασου έχει 17% περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Ως μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, η χρήση της acerola αποφέρει οφέλη που είναι αναρίθμητα. Μαζί με τη βιταμίνη C, περιέχει επίσης και μεταλλικά άλατα, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, καροτίνη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη και πρωτεΐνες.  

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ
Ο ψευδάργυρος απαιτείται για τη δημιουργία των Τ-λεμφοκυττάρων, των λευκών κυττάρων του σώματος που επιτίθενται στους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια, βοηθώντας μας να καταπολεμήσουμε τις λοιμώξεις.
Ο ψευδάργυρος εμπλέκεται σε ποικίλες κυταρρικές λειτουργίες όπως την άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, ρύθμιση πολυάριθμων γονιδίων ενώ μπορεί και επηρεάζει την ενδοκρινική λειτουργία. Διάφοροι ερευνητές μάλιστα έχουν αναφέρει κυτταρική ανοσία και μείωση της παιδικής νοσηρότητας από μολύνσεις.

<

Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των εμπορευμάτων και πληρωμή τους στην έδρα της εταιρείας μας, Λ. Μεσογείων 223, 11525 Ν. Ψυχικό. τηλ. 210 6748903.

Οι παραγγελίες για παραλαβή από το φαρμακείο εκτελούνται το συντομότερο δυνατόν με σειρά προτεραιότητας. Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το φυσικό κατάστημα αυστηρά και μόνο κατόπιν του σχετικού ενημερωτικού e-mail ή sms ότι η παραγγελία τους έχει ετοιμαστεί.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 20:30 και Σάββατο από 08:00 έως 20:00, εκτός Κυριακής και επίσημων αργιών.


Για αποστολές παραγγελιών άνω των 2 kg υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,0 ευρώ ανά kg.

Για αποστολές προϊόντων εντός Αττικής:
•    Για την αποστολή προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των τριάντα εννέα (39,00) ευρώ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής δύο (2) ευρώ.  

Για αποστολές προϊόντων στην Υπόλοιπη Ελλάδα (Πλην Δυσπρόσιτων Περιοχών):
Για την αποστολή προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των τριάντα εννέα (39,00) ευρώ, επιβαρύνεστε με έξοδα τρία (3) ευρώ.

Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, για όλη την Ελλάδα.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή και τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.
Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.
Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00-18:00.
Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Άμεσα Διαθέσιμο» αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 ) με Γενική Ταχυδρομική. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.
Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους τριάντα εννέα (39,00) ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Ισχύει η επιπλέον επιβάρυνση 2€ αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2106748903 ή με e-mail στο info@newgenpharmacy.gr, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα αποστολής και το χρόνο παράδοσης.


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημέρωσης περί της λήψης και καταχώρισης της παραγγελίας σας, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής της παραγγελίας:

 • στο κατάστημα, εάν επιλέξετε την παραλαβή από το Φαρμακείο. Οι παραγγελίες για παραλαβή από το φαρμακείο εκτελούνται το συντομότερο δυνατόν με σειρά προτεραιότητας. Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το φυσικό κατάστημα αυστηρά και μόνο κατόπιν του σχετικού ενημερωτικού e-mail ή sms ότι η παραγγελία τους έχει ετοιμαστεί.
 • με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή των προϊόντων (επιπλέον χρέωση 2€)
 • με πιστωτική ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα
 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. 

Παρακαλούμε για την αποστολή του αποδεικτικού της κατάθεσης με email στο info@newgenpharmacy.gr ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.


Τραπεζικοί Λογαριασμοί:


Eurobank

0026.0268.47.0200669428

GR530 2602 6800 0047 0200 669 428

Δικαιούχος: Φαρμακείο Ερμίδου Θεοδώρας & Σια Ε.Ε.


ALPHA BANK

110 00 232 0013182

GR82 0140 1100 1100 0232 0013 182

Δικαιούχος: Φαρμακείο Ερμίδου Θεοδώρας & Σια Ε.Ε.


ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5079 045341 988

GR45 0172 0790 0050 7904 5341 988

Δικαιούχος: Φαρμακείο Ερμίδου Θεοδώρας & Σια Ε.Ε.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

694/740886-27

GR5801106940000069474088627

Δικαιούχος: Ερμίδου Θεοδώρα